הקדמה: מדוע כל כך קשה לדרג גבוה יותר בגוגל?
זה נהיה יותר ויותר קשה לדרג גבוה יותר בגוגל. אבל, יש דרכים לעשות את זה.
הצעד הראשון הוא לוודא שהאתר שלכם מותאם למנועי חיפוש. זה כולל שימוש במילות מפתח בתגיות הכותרת, בתיאורי מטא ובתוכן של העמוד. עליך לכלול גם מילות מפתח בכתובת האתר שלך ולהשתמש בהן בטקסטים אלטרנטיביים של תמונה.
לאחר מכן, עליך לוודא שיש לך קישורים נכנסים טובים מאתרים או בלוגים אחרים שרלוונטיים לתוכן או לתעשייה שלך. משמעות הדבר היא שאתה צריך קישורים מאתרים בעלי סמכות דומיין גבוהה כך שהם יהיו חזקים יותר מקישורים מאתרים באיכות נמוכה, מה שעלול למעשה לפגוע בדירוג שלך במקום לעזור לו.
גוגל הוא מנוע חיפוש שמציג רשימה של קישורים לדפי אינטרנט בתגובה לשאילתת חיפוש. זהו מנוע החיפוש הנפוץ ביותר בעולם וככל שהוא הפך דומיננטי יותר, הפך להיות קשה יותר לדרג גבוה יותר בגוגל.
מה האורך האידיאלי של הכותרת שלך?
אורך הכותרת הוא אחד הגורמים החשובים ביותר לקידום אתרים שלך. האורך האידיאלי הוא 50-60 תווים.
הכותרת היא מה שאנשים רואים בתוצאות של מנועי החיפוש, ולכן חשוב שהיא תהיה תמציתית ומשכנעת. אורכו לא יעלה על 60 תווים, אחרת מנועי החיפוש לא יציגו אותו כראוי.
הכותרת שלך צריכה להיות קצרה מספיק כדי להתאים לציוץ, אבל ארוכה מספיק כדי להעביר את מה שהפוסט שלך עוסק בו מבלי להיות מעורפלת מדי או ספציפית מדי.
החשיבות של מחקר מילות מפתח
מחקר מילות מפתח הוא חלק חשוב בקידום אתרים. אסטרטגיית מחקר מילות מפתח צריכה להיות מותאמת למטרות החברה או האתר על מנת להשיג תוצאות טובות יותר.
ניתן לחלק את תהליך מחקר מילות המפתח לשני שלבים עיקריים:
– השלב הראשון עוסק בהבנת כוונת הלקוחות הפוטנציאליים, מה שיעזור לך לזהות באילו מילות מפתח הם עשויים להשתמש. שלב זה כולל הסתכלות על המתחרים שלך ושימוש בכלים כגון כלי מילות המפתח של Google Adwords, Google Trends ומתכנן מילות המפתח.
– השלב השני עוסק בזיהוי מילות מפתח שאתה יכול לדרג עבורן ורלוונטיות לעסק שלך. זה כולל ניתוח יסודי של נפח החיפוש של מילת מפתח, רמת התחרות והכוונה המסחרית.
כיצד לייעל את התוכן שלך עבור גוגל
גוגל הוא מנוע חיפוש שסורק את האינטרנט ומוסיף לאינדקס דפי אינטרנט. זוהי גם פלטפורמה לפרסום. ככל שדירוג הדף שלך בגוגל גבוה יותר, כך גדל הסיכוי שהוא ייראה על ידי משתמש שמחפש מידע הקשור לאתר שלך.
אסטרטגיית אופטימיזציה טובה של תוכן צריכה לכלול:
– תוכן איכותי
– כותרות מותאמות
– תיאורי מטא מותאמים
– כתובות URL מותאמות
– מחקר מילות מפתח
כיצד מאורגנות תוצאות מנוע החיפוש
במאמר זה, נחקור את הדרכים השונות שבהן גוגל קובעת דירוגים עבור תוצאות מנוע החיפוש שלה.
התוצאה הראשונה בחיפוש בגוגל היא לא תמיד התוצאה הטובה ביותר. למעשה, לעתים קרובות זו אפילו לא התוצאה הרלוונטית ביותר. האלגוריתם שבו משתמשת גוגל כדי לדרג את התוצאות שלו הוא סוד שמור היטב ונראה שאף אחד לא יודע בדיוק איך זה עובד.
התוכן במאמר זה יעזור לך להבין כיצד גוגל מדרג את התוצאות ומדוע הרלוונטיות כל כך חשובה בעת אופטימיזציה של התוכן שלך למטרות SEO.
טקטיקות אופטימיזציה לאיך להופיע ראשון בגוגל
קידום אתרים הוא אחד ההיבטים החשובים ביותר בשיווק דיגיטלי. לעתים קרובות אומרים שקידום אתרים מת, אבל זה לא נכון. קידום אתרים פשוט משתנה ומסתגל למציאות החדשה.
בכל שנה יש עדכונים חדשים באלגוריתם של גוגל שמשנים את הדרך שבה אנשים מדרגים את האתרים שלהם. אז מה עליך לעשות כדי לקבל דירוג מילות מפתח בגוגל? עליך לעקוב אחר הטיפים הבאים לקידום אתרים לדירוג ראשון בגוגל:
– השתמש במילות מפתח עם זנב ארוך
– בצע אופטימיזציה של האתר שלך עבור מכשירים ניידים
– פרסום תוכן באיכות גבוהה על בסיס קבוע
– צור קישורים בין פרופילי המדיה החברתית שלך לאתר שלך
אופטימיזציה של תוכן למכשירים ניידים וטאבלטים – כיצד ליצור אתרים רספונסיביים?
ככל שהעולם עובר למכשירים ניידים, עיצוב אתרים רספונסיבי הופך חשוב יותר ויותר. עיצוב מסוג זה מאפשר להציג את התוכן בכל מכשיר, ללא קשר לגודלו או לצורתו.
אתר רספונסיבי אמור להיות מסוגל להתאים את הפריסה באופן אוטומטי בהתאם לגודל המסך של המכשיר – הוא לא אמור להיות אתר סטטי שלא יכול להתאים את התוכן שלו לגדלי מסך שונים.
להלן מספר טיפים ליצירת אתר רספונסיבי:
– השתמש ב-Media Queries – זה יבטיח שהתוכן שלך לא יישבר כאשר תשנה את גודל חלון הדפדפן שלך או תחליף בין גרסאות שולחן עבודה לנייד.
– צור תמונות אדפטיביות – זה יאפשר לך להשתמש בתמונה אחת עבור כל גדלי המסך, כך שלא תצטרך ליצור מספר גרסאות של תמונה.